RÓLUNK

PEREKO – Ultra megbízható kazánok, egy életre.

A CNS Hungária KFT. TÖRTÉNETE

Cégünket 2006-ban alapítottuk, de a munkatársaink már 2012 óta ismerik és forgalmazzák Magyarországon a piac jelenleg legfejlettebb technológiájára épülő PEREKO fűtő berendezéseket. A célunk minden esetben a pontos és kifogástalan minőségű, egyedi igényekre szabott szolgáltatás és az ügyfeleink elégedettsége.

PEREKO kazánok akár 50% állami támogatással>>> 06-30-550-0852

A CNS Hungária Kft. személyesen az Ön ingatlanára szabott megoldásokat kínál az ingatlan fűtésére és használati melegvíz ellátására:

  • precíz tervezéssel
  • pontos kivitelezéssel és beüzemeléssel
  • teljes körű szervizhálózattal

közel 4 évtizedes szakmai múlttal rendelkező, lengyel PEREKO által gyártott, kiváló minőségű fűtőberendezésekkel Ön minden pillanatban élvezheti a maximális komfortot otthonában vagy munkahelyén, miközben a telepítés, a beüzemelés és az üzemeltetés során is pénzt takaríthat meg.

Felejtse el a közüzemi számlákat és nyisson a jövőre a kiemelten energiatakarékos PEREKO indukciós kazánok segítségével!

KÜLDETÉSÜNK

Évtizedekig gazdaságosan üzemeltethető és 0% károsanyag-kibocsátású kazánok elérhető áron történő értékesítése, telepítése, beüzemelése és szükség szerinti karbantartása, a vásárlóink elégedettségének maximális figyelembevételével.

A készülék beszerelése után is számíthat ránk. Ügyfeleink számára az év 365 napján 0-24 óráig elérhetőek vagyunk.

PEREKO – Ultra megbízható indukciós elektromos kazánok, egy életre.

  • Takarékos
  • Megbizható
  • Karbantartás mentes