KSR BETA PELLET KAZÁN

Maximális Hatékonyság

Nagy teljesítmény. Magas minőség. Innováció.

Fűtsön gazdaságosan

A KSR Beta pelletkazán pellettel való fűtéshez készült, amely egy megújuló erőforrásból előállított, környezetbarát természetes tüzelőanyag. A KSR Beta Pelletkazán a legkorszerűbb PELLAS égőfejjel van felszerelve, amely garantálja a fa pellet szinte teljes elégetését. Az automatikus gyújtás funkció, az állandó teljesítményszabályozás és a takarékos fogyasztás kényelmessé és gazdaságossá teszi a KSR Beta Pellet kazán használatát. A teljesítményválaszték széles skálája lehetőséget ad az optimális pelletkazán kiválasztására.

Döntsön a hatékonyság mellet

A KSR Beta pelletkazán az egyik leghatékonyabb pelletkazán. A legmodernebb technológiával és egyedülálló szabadalmaztatott hőcserélővel működtetett pelletkazán minimálisra csökkenti a készenléti veszteségeket, miközben kivételesen kényelmes otthoni fűtést biztosít bármilyen méretű ingatlan számára.

Válassza akényelmet

Fapellet kazánunk biztosítja az Ön kényelmét és nyugalmát. Más kazánokkal ellentétben további automatikus biztonsági rendszereket tartalmaz, amelyek megakadályozzák a visszagyújtást vagy a túlmelegedést. A KSR Beta új módon fűtheti otthonát!

Tüzelőanyag: Fa Pellet

A fapellet tisztább és hatékonyabb fűtési alternatívát kínál a fosszilis tüzelőanyagokkal szemben. Megfizethetőbb, mint más típusú tüzelőanyagok, környezetbarátabb, és kiválóan alkalmas az Ön otthona fűtéséhez

Csúcs hatásfok elfogatható méretekkel

A PEREKO pelletkazánok nagy fűtési teljesítményt és jó helyiséghatékonyságot kínálnak. Kompakt kialakításuknak köszönhetően ideálisak a decentralizált fűtéshez is.

5. Károsanyag kibocsátás osztály

A KSR kazánunk előnye, hogy a pelletbetáplálással elért sokkal teljesebb égés miatt kevesebb károsanyag-kibocsátást produkál, mint más kazánok.

Önszabályozó tisztítórendszer

A vízszintes hőcserélő ideális a KSR pelletkazánhoz, mivel könnyen hozzáférhetővé teszi a tisztítást. A vízszintes helyzet biztosítja, hogy a tisztítási folyamat során nem szóródik ki a pellet, és az ajtók kézi kinyitásához kevés emberi erőre van szükség.

A legkorszerűbb fűtési rendszer a pellet kazánok között

A ksr beta egy innovatív fűtési rendszer. A legmodernebb technológiát használja a nagy hatékonyság és a magas szintű biztonság érdekében.

Interneten keresztüli ellenőrzés lehetősége

Mi vagyunk a szakértők a pelletkazánok vezérlőrendszereinek fejlesztésében. Innovatív technológiánk felhasználóbarát, biztonságos és egyszerűen kezelhető.

Takarékosság felsőfokón

A KSR BETA pelletégő egy fejlett technológia a fapellet tüzelésű kazánok piacán. Fapellet égetésére tervezték. A KSR BETA Pellas pelletégőfej kihasználja a világ legjobb kazánjai által használt technológia előnyeit, miközben egyesíti a fejlett égési ciklus hatékonyságát és csúcstechnológiai jellemzőit.b eszköz a piacon.

*a kazánvíz maximális hőmérséklete – 95°C; **2,5 m szobamagassághoz és 15 cm-es polisztirol szigeteléssel (q = 55 W / m²); ***PN-EN 12809, PN-EN 303-5: 2002; A gyártó fenntartja a jogot a szerkezeti változtatások elvégzésére.