COMFORT-PELL PELLET KAZÁN

TAKARÉKOSSÁG FELSŐ FOKON

FELEJTSE EL MAGAS FŰTÉS SZÁMLÁIT. VÁLTSON MEGUJULÓ FŰTÉS TEHNOLOGIÁRA

PELLET KAZÁN AKÁR 50 % ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

 

Fejlett Vezérlő Rendszer

A rendszer élvonalbeli és ellenőrzött vezérlőrendszerrel van felszerelve - a Comfort-Pell pelletkazán működését egy korszerű és bevált vezérlőrendszer felügyeli [1]. A korszerűsített vezérlőrendszer optimalizálja az égési folyamatot, és lehetővé teszi a kazán működési feltételeinek on-line, valamint mobilalkalmazáson keresztül történő szabályozását.

Korszerű Égőfej

A Comfort-Pell pellet kazánokat könnyű karbantartani és üzemeltetni. A vízszintes csőkialakítás, és az alacsony égéstér kialakítása könnyű tisztítást, karbantartást és pelletbevitelt tesz lehetővé. A hőcserélők hatékonyabb hőátadást biztosítanak, ami magasabb hatásfokot eredményez. A Comfort-Pell készüléket magas hőteljesítmény és racionális fogyasztás jellemzi. Az égőfej a pelletkazán közepén helyezkedik el, ami gyors gyújtást és nagyon jó hatásfokot tesz lehetővé.

Innovatív Befújó Rendszer

A kazánok egyedülálló tulajdonságai közé tartozik: kivételes lángképződés, az összes fapellet elégetésének lehetősége. E kazánok fűtőégőit saját égésszabályozó vezérli, ami nagy adagolási sebességet és ezáltal hosszú folyamatos égési időt garantál. A pellet kazánok az innovatív fúvórendszerrel biztosítják, hogy a kazán hosszú távú használata nem igényel karbantartást. A pelletkazán működése során a kemencekamra automatikusan tisztul a kiégetőrács által.

Tüzelőanyag: Fa Pellet

A fapellet tisztább és hatékonyabb fűtési alternatívát kínál a fosszilis tüzelőanyagokkal szemben. Megfizethetőbb, mint más típusú tüzelőanyagok, környezetbarátabb, és kiválóan alkalmas az Ön otthona fűtéséhez

Magas szintű takarékosság

Az elsődleges és másodlagos légelosztó rendszernek köszönhetően az tüzelőanyag maximális felhasználását érjük el. Ennek köszönhetően a füst-gáz hőenergiáját szinte maradéktalanul felhasználjuk a fűtés rendszerben.

TARTÓSSÁG

Egy innovatív csapágymegoldás meg a gondosan megépített kemencekamra biztosítja a magas tartósságot.

TÁVVEZÉRLÉS

Együttműködés szoba termosztáttal és Wi-Fi csatlakozás mobileszközzel.

KÖRNYEZET VÉDELEM

A forgó égésterű égővel felszerelt kazánok működése rendkívül hatékonyak, kevés hamut termelnek, ezáltal minimalizálják a por és szén-dioxid légkörbe történő kibocsátását.

Interneten keresztüli ellenőrzés lehetősége

Mostantól kezdve bármilyen internetkapcsolattal rendelkező helyről hozzáférhet a fűtési rendszeréhez. Nem kell aggódnia a kazán vagy a pelletkészletek állapota miatt. Csak ellenőrizze!

ÁLLANDÓ TISZTASÁG

Automatikus égő fej tisztítás.

*a kazánvíz maximális hőmérséklete – 95°C; **2,5 m szobamagassághoz és 15 cm-es polisztirol szigeteléssel (q = 55 W / m²); ***PN-EN 12809, PN-EN 303-5: 2002; A gyártó fenntartja a jogot a szerkezeti változtatások elvégzésére.