KSP PELLET KAZÁN

Az Intelligens Pelletkazán

Korszerű Pellas égőfejjel és okos vezérléssel

Óvja meg a környezetét

A minimális károsanyag-kibocsátású KSP pelletkazánok központi fűtésre és használati melegvíz-előállításra készültek, indirekt tartály használatával, amely az EKODESIGN tanúsítás szerint megfelel a legmagasabb, 5. füstgáz-kibocsátási osztálynak. A KSP pelletkazán pellet tüzelőanyaggal működik, azonban a kazán alkalmas más típusú pellet (szalma, napraforgómaghéj) fűtésére is. A kazán gazdaságos üzemeltetését a fapellet magas energiaértéke, az automatikus gyújtás, a teljesítményszabályozás és az alacsony villamosenergia-fogyasztás teszi lehetővé.

Válassza a csúcstechnológiát

KSP Pellet pelletkazán modern és innovatív megoldás a pelletkazánok területén. Teljesen fel van szerelve csúcstechnológiával és környezetbarát. Ez a kazán méretétől függetlenül gyakorlatilag bármilyen helyre elfér, nulla hőveszteséggel. A hőcserélő új kialakításával épült, így évekig kitart, kevés tisztítási igény mellett.

Tegye le voksát a teljesítmény mellett

PEREKO pelletkazánok nagy fűtőteljesítménnyel rendelkeznek viszonylag kis méret mellett. Ez azt jelenti, hogy kevesebb helyet igényelnek a telepítéshez.

Tüzelőanyag: Fa Pellet

A fapellet tisztább és hatékonyabb fűtési alternatívát kínál a fosszilis tüzelőanyagokkal szemben. Megfizethetőbb, mint más típusú tüzelőanyagok, környezetbarátabb, és kiválóan alkalmas az Ön otthona fűtéséhez

Csúcs hatásfok elfogatható méretekkel

Ez az egyik leghatékonyabb kazán a piacon. Nagyon büszkék vagyunk rá. Nemcsak kétszer kisebb, mint más kazánok, hanem nagyon magas hatásfokot is elér, ami a tüzelőanyag-fogyasztás csökkentésével pénzt takarít meg Önnek.

5. Károsanyag kibocsátás osztály

Az Ön pelletkazánja 5. osztályú készülék, amelyet akkreditált laboratóriumban vizsgáltak, hogy megfeleljen a legszigorúbb kibocsátási előírásoknak. Ez jobb az Ön egészségének és a környezetnek.

Önszabályozó tisztítórendszer

A kazán öntisztító rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a tiszta működést. A kazán ajtaja is könnyen eltávolítható, így a kazán tisztítása még egyszerűbbé válik.

A legkorszerűbb fűtési rendszer a pellet kazánok között

A PELLAS vezérlőrendszer modern vezérléssel, amely 3 keringető szivattyút (központi fűtés, melegvíz és padlófűtés), keverőszelep motort és hőmérséklet-érzékelőt (STB) vezérel. Ezenkívül a kazán indításáért, az energiafogyasztás ellenőrzéséért és a pelletkazán tisztításáért is felelős. A kazán automatikus gyújtófejjel van felszerelve, amely lehetőséget ad a pelletkazán előre beállított időpontban történő indítására. áramkimaradás esetén a kazán képes önmagát helyreállítani.

Interneten keresztüli ellenőrzés lehetősége

Egy kiegészítő modul lehetővé teszi a kazán működésének interneten keresztüli felügyeletét.

Takarékosság felsőfokón

A pelletkazán rendkívül hatékony és gazdaságos fűtési rendszer. Segít csökkenteni a villanyszámlát és óvja a környezetet,az egyik legokosabb eszköz a piacon.

*a kazánvíz maximális hőmérséklete – 95°C; **2,5 m szobamagassághoz és 15 cm-es polisztirol szigeteléssel (q = 55 W / m²); ***PN-EN 12809, PN-EN 303-5: 2002; A gyártó fenntartja a jogot a szerkezeti változtatások elvégzésére.