Qmpell PELLET KAZÁN

qmpell pellet kazán

Kompakt méret,maximális hatékonyság

Új QmPell pelletkazánunkkal igazán verhetetlen áron fűtheti otthonát. Energiatakarékos és környezetbarát, megfelel a legszigorúbb európai követelményeknek. A legmagasabb minőségben gyártott – így nem kell aggódnia a váratlan javítások miat

qmpell pellet kazán
Kompakt Méret

A PEREKO pellet kazán kompakt méretű, így ideális kis helyiségekben. Bár kicsi, mégis lenyűgöző fűtőteljesítménnyel rendelkezik.

qmpell
Vizszinetes hőcserélő

A QmPell pellet kazán vízszintes elhelyezésű hőcserélővel rendelkezik, így a pelletkazán belsejének tisztítása gyors és egyszerű.

Egyszerű Használat

Meg fog lepődni, milyen egyszerű a pellet kazán használata! Akár a bekapcsolásáról, akár a hőmérséklet beállításáról van szó, minden kezelőszerv egyetlen gombnyomással elérhető.

Tüzelőanyag: Fa Pellet

A fapellet tisztább és hatékonyabb fűtési alternatívát kínál a fosszilis tüzelőanyagokkal szemben. Megfizethetőbb, mint más típusú tüzelőanyagok, környezetbarátabb, és kiválóan alkalmas az Ön otthona fűtéséhez

Csúcs hatásfok elfogatható méretekkel

PEREKO pelletkazán kompakt méretű, így ideális kis helyiségekben. Bár kicsi, mégis lenyűgöző fűtőteljesítménnyel rendelkezik.

5. Károsanyag kibocsátás osztály

Az alacsony szennyezőanyag kibocsátás garantálja a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek való megfelelést, és hozzájárul a tiszta környezet megőrzéséhez.

Önszabályozó tisztítórendszer

A Pellet kazán önszabályozó egy teljesen új kazánrendszer. Önszabályozó hőcserélő tisztítási folyamatát optimalizáltuk a kényelmes használat és az automatikus működés érdekében.

A legkorszerűbb fűtési rendszer a pellet kazánok között

A tüzelőanyag a tűztérbe juttatása gravitációs elven megy végbe, csökkentve a meghibásodás kockázatát. A tüzelőanyag-utánpótlás és az égési levegő szabályozása a vezérlés által automatikusan történik.

Interneten keresztüli ellenőrzés lehetősége

A kazán beállításait egy kiegészítő modul és az okostelefonja segítségével az interneten keresztül vezérelheti. Ez aztán a kényelem!

Takarékosság felsőfokón

A KSP Spark pellet kazán a folyamatos innovációs fejlesztéseknek köszönhetően az egyik legtakarékosabb eszköz a piacon.

*a kazánvíz maximális hőmérséklete – 95°C; **2,5 m szobamagassághoz és 15 cm-es polisztirol szigeteléssel (q = 55 W / m²); ***PN-EN 12809, PN-EN 303-5: 2002; A gyártó fenntartja a jogot a szerkezeti változtatások elvégzésére.