KSP SPARK PELLET KAZÁN

Ksp Spark Pellet Kazán
Meg fog lepődni, mennyivel kényelmesebbé teheti az életét, ha megfelelő kazánnal rendelkezik.

A KSP Spark pelletkazánt úgy tervezték, hogy a korszerű fűtési rendszer irányelveit egyszerű kezelhetőséggel kombinálja. A pelletkazán és a napelemek közötti közvetlen kapcsolatnak köszönhetően még jobban optimalizálhatja a fűtési rendszer hatékonyságát. A fejlett technológia lehetővé tette számunkra, hogy optimalizáljuk a pelletkazán súlyát, ami megkönnyíti a telepítést és a szállítást, miközben a fűtési rendszerre vonatkozó legmagasabb minőségi szabványokat is fenntartjuk. A pelletkazánba integrált elektronikus vezérlés növeli a használat kényelmét, miközben a pelletkazán könnyebben az Ön igényeihez igazítható.

Az intelligens, hatékony fűtés a kényelmes és boldog otthon része.

A KSP Spark pelletkazánban használt tüzelőanyag a fapellet. A KSP Spark pelletkazánok CCS (Circular Combustion System) forgóégővel vannak felszerelve. A pelletkazán működése teljesen automatizált: automatikus hamutisztító rendszer, automatikus gyújtási rendszer, a 31 kW-os modellhez pedig hamueltávolító rendszer is rendelkezésre áll. Az STB túlmelegedés elleni védelem, a kazánvíz hőmérsékletének szabályozása, az égéstérben lévő vákuumérzékelő és a beépített elektronikus vezérlés teljes kényelmet biztosít a pelletkazán üzemeltetése során.

Fedezze fel a pelletkazán előnyeit, és szabályozza, milyen meleg van még a leghidegebb téli napokon is!

Kiválaszthatja, hogy házának melyik zónáját szeretné fűteni.Kazánunk érintőképernyővel is rendelkezik, így a hőmérsékletet és a beállításokat egyetlen gombnyomással megváltoztathatja. A KSP Spark pelletkazán fejlett elektronikus vezérlőegysége lehetővé teszi, hogy a kazán felügyelet nélküli működése akár 7 napra előre beprogramozható legyen. Míg egy további külső érzékelő segít az energiaszintet az aktuális időjárási viszonyokhoz igazítani, addig számos beépített biztonsági érzékelő gondoskodik a pelletkazán kényelmes és biztonságos használatáról.

Tüzelőanyag: Fa Pellet

A fapellet tisztább és hatékonyabb fűtési alternatívát kínál a fosszilis tüzelőanyagokkal szemben. Megfizethetőbb, mint más típusú tüzelőanyagok, környezetbarátabb, és kiválóan alkalmas az Ön otthona fűtéséhez

KAZÁNCSERE OKOSAN

PEREKO KSP Spark pellet Kazán akár 50 % állami támogatással

Csúcs hatásfok elfogatható méretekkel

A KSP Spark kazánokat azok számára tervezték, akik a minőség rovására helytakarékoskodni szeretnének. Kompakt kialakításuk és nagy hatásfokú teljesítményük azt jelenti, hogy az egyik legjobb kazánnal rendelkezhet anélkül, hogy nagy kazánházra vagy extra alapterületre lenne szüksége. 

5. Károsanyag kibocsátás osztály

Az alacsony szennyezőanyag kibocsátás garantálja a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek való megfelelést, és hozzájárul a tiszta környezet megőrzéséhez.

Önszabályozó tisztítórendszer

A KSP Spark Pellet kazán önszabályozó egy teljesen új kazánrendszer. Önszabályozó hőcserélő tisztítási folyamatát optimalizáltuk a kényelmes használat és az automatikus működés érdekében.

A legkorszerűbb fűtési rendszer a pellet kazánok között

A Spark pellet égőfej ergonomikus formájú, innovatív CCS (Circular Combustion System) rendelkezik, kifejezetten pellet égetésre tervezett.

Interneten keresztüli ellenőrzés lehetősége

Mostantól kezdve bármilyen internetkapcsolattal rendelkező helyről hozzáférhet a fűtési rendszeréhez. Nem kell aggódnia a kazán vagy a pelletkészletek állapota miatt. Csak ellenőrizze!

Takarékosság felsőfokón

A KSP Spark pellet kazán a folyamatos innovációs fejlesztéseknek köszönhetően az egyik legtakarékosabb eszköz a piacon.

*a kazánvíz maximális hőmérséklete – 95°C; **2,5 m szobamagassághoz és 15 cm-es polisztirol szigeteléssel (q = 55 W / m²); ***PN-EN 12809, PN-EN 303-5: 2002; A gyártó fenntartja a jogot a szerkezeti változtatások elvégzésére.